D M D T R A D E 1

Loading

посетете нашия адрес:
град Разград 7200, бул. България №5
Работно време:
Пон-Пет 8-17ч
Изпратете ни имейл
dmdtrade1@yahoo.com
Телефонен номер
0895438824
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Услуги

Набиване на пилони за соларни паркове

Набиването на пилони за соларни паркове е важна стъпка при изграждането на соларни електростанции. Тази процедура се извършва с цел стабилизиране и закрепване на соларните панели в почвата, осигурявайки им дълготрайна и безопасна основа.

Направи Запитване

Набиване на мантинели в пътното строителство

Набиването на мантинели в пътното строителство е важна процедура, използвана за укрепване и стабилизиране на пътната инфраструктура. Мантинелите се поставят в земята, обикновено в близост до пътни обекти като мостове, пътепроводи и пътни разклонения, за да осигурят допълнителна подкрепа и сигурност на конструкциите.

Направи Запитване

Пробиване на отвори в меки почви

За пробиването на отвори в меки почви се използват специализирани свредла и оборудване. Тези инструменти са предназначени да проникват и премахват материала от меката почва, като създават отвори с желаните размери и дълбочина.

Направи Запитване

Изваждане на пилони/мантинели

С помощта на GAYK HRE 3000, процесът на изваждане на пилони и мантинели става по-ефективен и бърз. Машината предоставя достатъчно мощност и контрол, за да преодолее съпротивата на почвата и да извади конструкциите без повреда. Операторите имат възможността да регулират силата и дълбочината на изваждане, за да отговорят на специфичните изисквания на проекта.

Направи Запитване